green-forest-with-sun-touching-the-ground

Това е най-забъркващата борд игра, която ще играете!

Известно е, че борд игрите имат силен потенциал да обединяват хора и да създават незабравими споделени преживявания. Но нищо не може да ви подготви за това, което ще откриете с нашата борд игра - едно невероятно пътешествие в света на криминалните разследвания!

Когато се потопите в играта, ще се озовете в ролята на истински детективи, разгадаващи мистериозни престъпления. Със своя екип от приятели и/или семейство, ще се отправите на пътешествие, изпълнено с изненади, загадки и обрати.

Това е повече от просто игра - това е вълнуващо приключение, което ще ви захвърли в сърцето на действието и няма да ви позволи да се отпуснете до последната минута. Пригответе се да се потопите във вселената на криминалните разследвания и да преживеете едно незабравимо пътешествие заедно с нашата борд игра!

Сега нека разгледаме какво представлява и самата игра

Няма правила, няма и ред по който трябва да започнете. 
Много е просто. 

1. Ще получите ето такава папка: 

papka-kriminalno-razsledvane

В тази папка са събрани различни видове документи, улики и снимки. Ще намерите разпити с всички заподозрени, аутопсия на жертвата и всякакъв вид разследващи документи.

2. Отворете папката и разгледайте съдържанието

failove-kriminalno-razsledvane

За пример тук виждаме вестника от случай: Ребека. Ще се запознаете с историята на случая и обстоятелствата довели до смъртта на Ребека. 

3. Запознайте се със заподозрените и техните разпити.

След като се запознаеш с всички заподозрени може би ще прецениш, че някой лъже в разпитите? Не е ли странно как в деня на смъртта на жертвата лицето, което казва, че няма нищо общо е звъннал 10 пъти в същия ден? 

4. Ще имаш достъп до телефона на жертвата📱

telefon-sluchai-rebeka 

Вътре ще намериш много различна и важна информация свързана с жертвата. Например: 

- Чатове

- Галерия

- Лични бележки

- Search history  

- и още.. 

 

5. Ние ти гарантираме истинско забавление с нашите криминални случаи! 

Оценка в Google: ⭐️ 4,8 / 5 

С приятели е по-забавно, но разбира се , че можеш да го разрешиш и сам. 

Назад към блога