Информация

Кампания "Да помогнем на бездомните кучета"

В нашата кампания "Да помогнем на бездомните кучета", ние се ангажираме с пълна прозрачност и отчетност пред вас. Ето как ще протече всичко:

Публично достъпна сума: Общата сума, събрана от кампанията, ще бъде постоянно видима на нашия сайт. По този начин всеки може да следи колко средства са набрани в реално време.

Фактури и отчетност: Ще публикуваме всички фактури и детайли за това как са изразходвани парите. Така ще можете да видите къде точно отиват вашите дарения и как помагат на бездомните кучета. +Снимков и видео материал.

Закупуване на нужни неща: С цел да застраховаме събраните пари, нашия екип се ангажира с закупуването на  необходимите продукти и услуги за кучетата. Това включва храна, лекарства, легла, ветеринарни прегледи и други необходими грижи. 

Прозрачност: Всичко, свързано с кампанията, ще бъде качвано на нашия сайт. Това включва отчети, снимки и видеа от направените дарения, така че да видите реалния ефект от вашата подкрепа.

С вашата помощ можем да променим живота на бездомните кучета към по-добро. Присъединете се към нашата кампания и нека заедно направим света по-добро място за тези мили създания. ❤️

При допълнителни въпроси, ние ще се радваме да Ви отговорим. ⬇️ТУК

Назад към блога